Bij Taartrovers ontdekken jonge kinderen op een speelse wijze de kracht hun verbeelding. Kleine kinderen zijn grote onderzoekers. Ze gebruiken het liefst al hun zintuigen. Onze programma’s bestaan uit kunstzinnige filmvoorstellingen en interactieve installaties. Zo scheppen we een imaginaire wereld en voeden we hiermee de verbeeldingskracht. Taartrovers laat kinderen onderzoeken, spelen, maken en ontdekken.

Jaarlijks toert Taartrovers door het land met een Festival voor kinderen vanaf twee. We onderzoeken in het Mobiel Filmatelier hoe kleuters op school met film kunnen spelen. Iedere zondag ochtend programmeren we samen met Eye een Cinemini en internationaal ontwikkelen we met onze Europese partners een filmprogramma voor jonge kinderen, Cinemini Europe. Graag werken we met ons Productiehuis in opdracht van culturele en maatschappelijke organisaties aan kunst en verbeelding voor jonge kinderen.

Wil je thuis met Taartrovers aan de slag? Neem snel een kijkje op Taartrovers Thuis! Hier vind je korte films die je met andere ogen laten kijken naar de wereld om je heen. De kinderen kijken, gaan op onderzoek en spelen met hun verbeelding. Zo verander je je eigen huis, tuin of balkon in de wereld waarin je wilt spelen.

ontdek wat we allemaal doen

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief en krijg alle updates als eerste in je inbox!