Fantastische Focaccia bij Into The Great Wide Open

Tijdens Into The Great Wide Open openden De Taartrovers op Vlieland een Fantastische Focacceria! Daar bakten we deze overheerlijke Italiaanse lekkernij. 

Focaccia komt uit Italië en lijkt op pizza, maar is zachter en dikker en eigenlijk nog veel lekkerder! Speciaal voor Into The Great Wide Open, maakten we focaccia's met smaken van het eiland en overzee. Zo bakten we suikerbrood focaccia, focaccia zeewier/zeezout, patatten focaccia, maar ook een focaccia Margherita met Friese kaas en hollandse tomaten.

Zo’n focacceria is een vrolijke familie keuken en er is altijd wel iets te doen. De bezoekers van ITGWO staan in rijen te wachten op de vers gebakken focaccia. 

De Taartrovers konden daarom alle hulp gebruiken. Alle kinderen (vanaf 6 jaar) konden een handje helpen: een plekkie achter de bar, een functie bij onze marketing afdeling, bijspringen in de bediening, assisteren in de keuken, de vloeren schrobben en de afwas doen, het menu aankondigen of de tafels en de bar mooi opdekken en aankleden.