Giulia & Sophie

Welkom bij Taartrovers Thuis!

Vandaag gaan we mee met de tweeling Giulia & Sophie, zij hebben namelijk zwemles! Zwem je mee? Maak een fijn kijk- en luisterplekje, druk op de knop en luister mee.

Bekijk nu de film Giulia en Sophie gaan naar zwemles.Giulia en Sophie hebben iets bijzonders: ze horen namelijk met een apparaatje. Maar zo’n apparaatje mag natuurlijk niet nat worden, dus doen ze het uit om lekker te zwemmen. Gelukkig hebben ze een lieve juf die met haar handen en gezicht kan praten, dat is nog eens knap! Zullen we dat zelf ook eens proberen? 


Elise van 5 jaar spreekt zelf ook Nederlandse Gebarentaal, net als Giulia en Sophie. Speciaal voor jullie, doet zij drie gebarenwoorden voor. Kijk mee in het filmpje hieronder!

Wat kun jij goed woorden gebaren zeg! Wist je, dat we nog véél meer dingen kunnen vertellen zonder geluid, met onze handen, ons gezicht en de rest van ons lichaam? Kun jij je eigen woorden verzinnen? Druk op de knop en luister verder.


Wij zijn natuurlijk heel benieuwd! Deel een filmpje in gebarentaal met ons via Instagram of Facebook #TaartroversThuis. Veel plezier!