Googuri Googuri

Welkom bij Taartrovers Thuis!

Vandaag reizen we met Googuri Googuri door een dromerige wereld vol kleur en textuur, zodat het net lijkt alsof je de film kan voelen. Heb jij dat ook? Kijk, luister, voel en ontdek het zelf.

Wat heb je nodig?

  • Minstens 2 mensen (klein of groot) met wie je graag samen bent
  • Een plek op de grond die best een beetje vies mag worden: bijvoorbeeld een stuk vloer afgedekt met gebruikt karton, plastic of wat oude kranten
  • Daarop plak je met plakband een groot vel papier (bijvoorbeeld van een rol inpakpapier)
  • Vingerverf (of andere fijne verf die je weer makkelijk kan schoonmaken)
  • Een bakje met water en keukenrol voor de schoonmaak.

Leg de materialen mooi geordend klaar voordat je gaat beginnen.Maak nu een fijn kijk- en luisterplekje, misschien wel gezellig met kussens en dekens op de grond of samen in het grote bed. Druk daarna op de knop en luister mee!

Kijk nu de film Googuri Googuri, deze prachtige animatie neemt je mee in je verbeelding.Wauw, vond je het ook zo’n mooie film? En zag je uit het bed, de wiebeltenen van opa steken?

Zo meteen gaan we van alles ontdekken en voelen met onze handen en voeten. 

Dat doen we op 2 verschillende plekken.  Laten we gaan kriebelen en kietelen! Druk snel op de knop hieronder en luister verder.


Hopelijk zijn je vingers nog niet uit gekriebeld! Heb je al eens met je vingers getekend? Hoe voelt dat? Met je voeten erbij kun je nog veel meer! Maak nu een plek die een beetje vies mag worden van de verf, en luister gauw verder:Wij zijn natuurlijk heel benieuwd! Deel een foto of video van je kunstwerk met ons via Instagram of Facebook #TaartroversThuis. Veel plezier!